Er zijn vele manieren om uw bedrijf te financieren. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk krediet, een bedrijfslening, MKB-krediet, etc. Al deze vormen zijn bedoeld om uw onderneming van het vereiste geld te voorzien. Iedere vorm van financiering heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een lening moet u bijvoorbeeld terugbetalen aan het einde van de looptijd.

Bij Boozt24 begrijpen we goed dat u geld nodig heeft voor uw onderneming. We zijn immers zelf ook ondernemers. Wij bieden daarom een alternatief voor een bancair rekening-courant krediet en reguliere factoring, een kredietlimiet op basis van je facturen. En uw facturen zijn de énige zekerheid, geen privé borgstelling, geen andere zekerheden.

Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan

Waarom wilt u bedrijfsfinanciering?

Uw onderneming loopt goed, u groeit. Maar omdat de kost voor de baat uit gaat, betekent dit dat u financiering nodig hebt. Paradoxaal genoeg betekent juist een sterke groei dat u nog weleens in cash-flow problemen kunt komen.
Wij geloven in groeiende ondernemingen. En als wij het bewijs van die groei zien in een waardevolle debiteurenportefeuille, financieren wij die groei. Zo kunt u verder met doen waar u goed in bent: ondernemen.

Geld lenen zonder bank

Raar maar waar: niet voor alle groeiende ondernemers is het tegenwoordig mogelijk om een financiering te verkrijgen bij de bank. Voor ondernemers die groeien en financiering nodig hebben om die groei te ondersteunen is een alternatief als Boozt24 interessant. Waar traditionele financiers afhaken door geen geld te lenen, gaan wij verder. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming door kan gaan op de weg omhoog. En als uw kredietlimiet niet meer voldoende is? Dan is verhogen makkelijk. Wij zien immers dagelijks de waarde van uw portefeuille. Een verhogingsaanvraag is binnen 1 tot 2 dagen geregeld!

Vervangt Boozt24 de bank?

Als u al een financiering heeft, dan heeft deze financier in veel gevallen een (eerste) pandrecht op uw facturen. Om gebruik te kunnen maken van Boozt24 moet het pandrecht op uw vorderingen vrijkomen. U kunt in overleg met uw huidige financier afspreken dat deze het pandrecht vrijgeeft met behoud van de financiering. Mocht uw huidige financier daar niet akkoord mee gaan, dan zal met de financiering van Boozt24 de huidige financiering afgelost moeten worden, zodat daarmee ook het pandrecht op uw facturen vrij valt. Overleg dit altijd met uw huidige financier.

Partners

Met wie werken we samen?

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp