Wat is een rekening-courant?

Een rekening-courant krediet is een flexibele kredietlijn op de betaalrekening, met een maximum. Dit maximum belet ondernemers vaak om door te groeien. Om deze kredietlijn te verlenen, vraagt de bank een hoop zekerheden, zoals pandrecht op vorderingen, inventaris en voorraden. Daarnaast moet de ondernemer vaak ook nog privé garant staan voor een rekening-courant krediet. Wij geloven dat dit anders en makkelijker kan. Daarom financieren wij alleen op basis van uw facturen.

Wat is factoring?

Factoring zorgt ervoor dat een groot deel van de facturen liquide wordt gemaakt, zodat u als ondernemer minder last heeft van lange betaaltermijnen. Factoring lijkt enigszins op wat wij doen, maar biedt u aanzienlijk minder vrijheid. Factoraars kijken naar losse facturen, bemoeien zich meestal met uw debiteurenbeheer (u geeft feitelijk de relatie uit handen), is relatief duur en vraagt vaak privé zekerheden. Wat ons betreft geen ideale situatie.

Vraag direct een offerte aan

Boozt24: Alternatief voor rekening-courant

Een financiering van uw groei via Boozt24 biedt u het beste van twee werelden. De voordelen van factoring met de flexibiliteit van een rekening-courant krediet. Wij spreken met u op basis van uw omzet, debiteurenstand en financieringsbehoefte een kredietlimiet af.

Facturen als zekerheid

Niet de grootte van uw bedrijfspand of het ambitieniveau van uw ondernemingsplan zegt iets over de feitelijke situatie van uw onderneming, maar de stapel verzonden facturen op uw financiële afdeling. Waar traditionele financiers uw kredietwaardigheid beoordelen op verouderde momentopnamen als jaarverslagen of op ondernemingsplannen, baseren wij die op de waarde van uw prestatie van vandaag, uw facturen.

Partners

Met wie werken we samen?

  • Hogehilweg 18
  • 1101 CD  Amsterdam
  • KvK: 58471219
  • BTW: NL853053923B01
Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp