Hoe beter het betaalgedrag van uw debiteuren, des te hoger de waarde van uw debiteurenportefeuille. En die heeft weer gevolgen voor het deel van uw kredietlimiet waarover u kunt beschikken. Daarom helpen wij u via het platform om optimaal grip te krijgen op uw cashflow.

Debiteurenbeheer

U kent uw klanten het beste en hebt geïnvesteerd in een goede relatie met hen. Daarom blijft u bij Boozt24 in controle over uw klantrelatie. U beheert uw debiteuren, ondersteund door de debiteurenbeheertools op het platform.

Debiteurenbeheer

Facturatie

Uw facturen zijn volledig in uw huisstijl en worden per e-mail of post verstuurd via het gebruiksvriendelijke en geavanceerde platform. Aan uw normale opmaak wordt een link voor de debiteur toegevoegd om de factuur te accepteren. Iedere geaccepteerde factuur verhoogt de waarde van uw portefeuille. Op de factuur wordt vermeld dat deze door ons is overgenomen.

Facturatie

Kredietrapportage

Op het platform heeft u op elk gewenst moment inzicht in hoe uw debiteur of prospect er financieel voor staat en hoe snel het bedrijf haar crediteuren betaalt. Hiermee onderscheidt het platform zich van andere leveranciers van financiële gegevens, die vaak pas een momentopname maken als het al mis is gegaan, en waar u meestal een duur abonnement bij moet afsluiten.

Kredietrapportage

  • Hogehilweg 18
  • 1101 CD  Amsterdam
  • KvK: 58471219
  • BTW: NL853053923B01