De debiteurenbeheertool op het platform is kosteloos te gebruiken en helpt u een betere relatie met uw klanten op te bouwen en de waarde van uw debiteurenportefeuille te verhogen. De tool helpt u door middel van meldingen en herinneringen met het actief beheren van uw debiteuren. De digitale facturatie, opvolging en dossiervorming neemt uw bedrijf veel administratief werk en zorgen uit handen.

 

U beheert uw klantrelatie

U kent uw klant het beste, u hebt immers tijd en energie geïnvesteerd in de relatie. Daarom behoudt u in de basis de controle over het debiteurenbeheer. Pas als er 30 dagen na vervaldatum van een factuur niet betaald is en daar geen goede redenen voor zijn, nemen wij contact op met uw debiteur.

Partners voor debiteurenbeheer

Mocht u het debiteurenbeheer liever uitbesteden, dan zijn er partners op het platform die dit tegen betaling graag voor u uit handen nemen.

Herinneringen

Als een factuur vervalt, ontvangt uw debiteur automatisch een betalingsherinnering. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Omdat wij begrijpen dat u graag zelf de relatie met uw klanten onderhoudt, gaan de herinneringen volledig uit uw eigen naam, waardoor u altijd het aanspreekpunt blijft voor vragen van uw klanten.

Automatische incasso

Via het platform is er ook de mogelijkheid voor automatische incasso bij debiteuren. Dit geeft u de zekerheid dat uw facturen netjes op tijd worden betaald, wat binnen ons systeem de waarde van uw debiteurenportefeuille verhoogt. Bovendien zorgt het voor minder werk bij uw debiteur. De automatische incasso gaat volledig geautomatiseerd. Zijn alle benodigde gegevens eenmaal goed geregistreerd dan hebben zowel u als uw afnemer er geen omkijken meer naar.

Kredietverzekering

Bij Boozt24 bent u niet verplicht uw debiteuren te verzekeren. Wij kopen al uw facturen, ook als de verzekeraar hier geen kredietlimiet op geeft. Wij bieden u echter wel de mogelijkheid om uw debiteuren te verzekeren. Dit heeft drie voordelen:

  1. De financierbaarheid van uw debiteurenportefeuille neemt toe (mits de verzekeraar toereikende limieten afgeeft op uw debiteuren)
  2. U bent verzekerd tegen faillissement van debiteuren, waardoor u geen financiële schade oploopt
  3. U kunt internationaal zaken doen met Boozt24

Incassobureau

Indien een debiteur weigert uw factuur te betalen en alle middelen via het platform hebben geen resultaat opgeleverd, dan kan het nodig zijn het incassotraject uit handen te geven. Wij werken met een aantal ervaren, professionele partners die u hier graag mee van dienst zijn.

  • Hogehilweg 18
  • 1101 CD  Amsterdam
  • KvK: 58471219
  • BTW: NL853053923B01