Financiering van facturen

Uw debiteurenportefeuille zegt veel over de feitelijke situatie van uw onderneming; meer dan een businessplan of een jaarverslag. Veel openstaande facturen bij veel verschillende afnemers is in principe een positieve situatie, maar zorgt er wel voor dat er veel kapitaal vast zit in facturen.
Wij maken een deel van dat kapitaal weer liquide door deze facturen van u te kopen. Zo hebt u meer financiële armslag om te blijven werken aan de groei van uw onderneming.

Werkwijze van Boozt24

In ons model dienen uw facturen als zekerheid voor uw kredietlimiet. Daarom hebben wij geen privé borgstelling nodig en ook geen ondernemingsplan. Voor ons telt hoe waardevol uw debiteurenportefeuille is.

Daarbij kijken wij niet alleen naar de bedragen op de facturen, maar ook naar de spreiding (hoe meer debiteuren hoe beter), het betalingsgedrag van uw debiteuren, hoe vaak er facturen betwist worden, etc.

Iedere dag rekent het systeem op basis van alle beschikbare informatie de waarde van uw portefeuille uit. Hoe hoger de waarde, des te groter het deel van uw kredietlimiet dat u kunt opnemen. Belangrijk is ook dat het facturen zijn voor geleverde goederen en diensten.

Wij groeien mee met uw omzet

Als ondernemers weten wij als geen ander dat de kost voor de baat uit gaat. Waar u bij andere financiers nog weleens tegen barrières aan loopt als u groeit, waarderen wij uw groei juist. Groei betekent meer omzet en dus meer facturen: als wij zien dat de waarde van uw debiteurenportefeuille groter wordt, bespreken wij graag een verruiming van uw kredietlimiet met u.

Hoe word ik klant van Boozt24?

Indien u uw groei wilt laten financieren door Boozt24 klikt u op Offerte. U vult vervolgens de essentiële gegevens over uw onderneming in, waarna wij uw aanvraag beoordelen en indien u aan de voorwaarden voldoet, offerte doen. Bij akkoord van de offerte vragen we nog een aantal aanvullende documenten op. Het complete pakket gaat langs ons Risico Comité. Bij akkoord, ontvangt u de overeenkomst en zal er tegelijkertijd een koppeling worden gemaakt tussen uw boekhouding en het platform. Nadat alles ondertekend is en de koppeling tot stand is gebracht, start de financiering. Dit kan al binnen twee weken.

Snel duidelijkheid

Na het aanleveren van de benodigde documentatie kunt u binnen twee weken aangesloten zijn op het online platform.

Wanneer de eerste facturen verstuurd zijn, betalen wij binnen 24 uur een gedeelte aan u uit.

Trefi platform

Wij maken gebruik van het zeer gebruiksvriendelijke Trefi platform. Dit is een online systeem dat u helpt bij het actief beheren van uw debiteuren. U verstuurt uw facturen via dit platform, waarna het platform u met een hele serie tools en taken helpt om beter grip te krijgen op uw cashflow en uw debiteuren. Ook geeft het platform u inzicht in uw situatie en die van uw klanten. U verzorgt dus zelf het debiteurenbeheer, ondersteund door het platform.

Bovendien rekent het systeem dagelijks volledig geautomatiseerd de waarde van uw debiteurenportefeuille uit, op basis van alle op dat moment beschikbare informatie. Hoe waardevoller uw portefeuille, des te groter het deel van uw kredietlimiet dat u kunt gebruiken.

Partners

Met wie werken we samen?

  • Hogehilweg 18
  • 1101 CD  Amsterdam
  • KvK: 58471219
  • BTW: NL853053923B01