Boozt24: de nieuwe naam van Trefi Finance

Nieuwe bedrijf blijft gebruik maken van beproefde Trefi-platform

Per 1 oktober gaat MKB-financier Trefi Finance verder onder de nieuwe naam Boozt24. Sinds 2013 financiert Trefi Finance groeiende ondernemers in het MKB door het liquide maken van hun debiteurenportefeuille. Daarbij verstrekt Boozt24 een faciliteit vergelijkbaar met een bancair zakelijk krediet aan bedrijven in de B2B-markt op basis van hun uitstaande facturen.

Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat. Centraal in die dienstverlening staat het Trefi-platform. Om het onderscheid tussen de onderneming en het platform duidelijker te maken is ervoor gekozen de naam van het bedrijf te veranderen in Boozt24.

Duidelijker onderscheid

Judith Verloop, CEO bij Boozt24, vertelt: “We merkten steeds vaker dat onze klanten ons gingen verwarren met het onderliggende platform, terwijl het platform een tool is die wij gebruiken, maar die ook open staat voor andere financiers. Het waren twee los opererende entiteiten, maar dat was onduidelijk. Daarom hebben we die twee nu ook qua naam helemaal losgetrokken en gaan we verder onder een nieuwe naam, Boozt24. Boozt24 maakt dankbaar gebruik van het beproefde Trefi-platform, zoals andere financiers dat ook kunnen doen.”

Ondernemers voor ondernemers

De naam is nieuw, de propositie blijft onveranderd: MKB’ers helpen groeien. Verloop legt uit: “Door slimme technologie brengen wij vraag en aanbod van kapitaal direct bij elkaar. Hierdoor ontstaat een ongelimiteerd financieringspotentieel voor gezonde, snel groeiende ondernemingen in de B2B markt. Bij banken lopen dit soort bedrijven immers vaak tegen beperkingen aan. Wij kopen geld in op de kapitaalmarkt, waar we vervolgens facturen van deze ondernemers mee kopen. Zo helpen wij als ondernemers andere ondernemers groeien.”

Samen groeien

Het businessmodel van Boozt24 geeft het bedrijf een unieke positie in de markt. Boozt24 vormt een alternatief voor een rekening-courant krediet bij een bank, of factoring. Hoe meer ondernemers zich aansluiten bij Boozt24, des te voordeliger het bedrijf kapitaal uit de markt kan halen. “Dat voordeel berekenen wij door aan onze klanten. Zo groeien wij samen”, aldus Verloop. De nieuwe website www.boozt24.nl gaat woensdag live.

 

Meer informatie

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp