Boozt24 opent versnelde financieringsaansluiting voor MKB

Ook bij ons zijn er de afgelopen week heel veel nieuwe financieringsaanvragen binnengekomen. Omdat wij iedereen zo snel en goed mogelijk van een antwoord en een mogelijke oplossing willen voorzien, bieden wij vanaf nu een versneld aansluitproces voor MKB bedrijven die in de problemen komen.

Hoewel financiering op basis van omzet wellicht niet logisch lijkt op dit moment, kan juist het eerder ontvangen van geld op de facturatie die wél plaatsvindt, helpen om liquiditeiten eerder beschikbaar te hebben bij MKB bedrijven die in de problemen komen. Wij zijn zelf ondernemers en hopen met het versnelde aansluitingsproces, naast de hulp geboden door de Nederlandse overheid en de initiatieven van collega financiers, snel een oplossing te bieden voor de ontstane problemen.

Ook de Stichting MKB Financiering is volop bezig nog meer steun te organiseren voor ondernemers Zo hebben zij de afgelopen twee weken gesproken met EZK, RVO, en ook met Invest-NL over oplossingen voor de ondersteuning van non-bancaire financiers.

MKB bedrijven vanaf 250.000 Euro omzet en werkzaam in het B2B segment zijn welkom een aanvraag in te dienen. Als de Nederlandse banken meewerken en soepel met hun verpanding op debiteuren omgaan kunnen we een ondernemer snel weer op weg helpen.

Een aanvraag kan worden ingediend op via onze website. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij uw financieringsaanvraag dan kunt u op deze pagina terecht voor een adviseur in uw regio.

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

Meer informatie

Hein Kop

Marketing & Sales
Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp