Felicitaties voor Trefi met notering als eerste op MKB-beurs Enternext

Vandaag was MKB-Nederland voorzitter Michael van Straalen aanwezig bij de gongceremonie op de beurs om Trefi te feliciteren met haar obligatienotering. Trefi heeft als eerste bedrijf een notering gekregen op de nieuwe mkb-beurs Enternext van Euronext. Op de Week van de Ondernemer kondigde Euronext dit initiatief aan.

Trefi is een nieuwe aanbieder van financiering voor het mkb. Door het voorfinancieren van onbetaalde facturen verschaft Trefi werkkapitaal aan (kleine) ondernemingen. MKB-Nederland juicht nieuw financieringsaanbod voor het mkb toe en feliciteert Trefi met haar notering op de beurs. Het kapitaal dat opgehaald wordt stelt Trefi in staat te groeien en zo meer mkb-ondernemingen te bedienen.

De mogelijkheid voor mkb-ondernemingen om een notering te krijgen op het Enternext-platform is een belangrijke toevoeging aan het financieringspalet. Een notering kan een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van ondernemingen. MKB-Nederland hoopt in navolging van Trefi meer mkb-bedrijven de weg naar dit platform weten te vinden.

Bron: MKB Nederland

Meer informatie

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp