Gratis workshop factoring voor het MKB

Vanaf vrijdag 15 januari organiseert Boozt24 wekelijks een workshop factoring voor MKB-ondernemers en MKB-adviseurs. Het zal plaatsvinden in een Teams sessie van maximaal 5 personen per week.

Als ondernemer kan je diverse redenen hebben dat je het je in principe niet kunt veroorloven om te wachten op de betaaltermijn van je opdrachtgever. Of het nu bijvoorbeeld om 30 of 60 dagen gaat. In dat geval kan factoring een goede uitkomst bieden. Doordat je facturen vrijwel direct worden uitbetaald, beschik je meteen over het geld waar je recht op hebt. Dit geeft je de ruimte om te investeren in nieuwe opdrachten, om je leveranciers te betalen of om gewoonweg van te leven.

In onze wekelijkse workshop behandelen wij de verschillende vormen van factoring, de wijze waarop kosten worden berekend en de valkuilen waar u op moet letten om een verantwoorde keuze te maken. Daarnaast kunt u zelf, vooraf een casus indienen, deze zullen we tijdens de workshop behandelen.

Factoring is een uitstekende manier om een MKB-bedrijf te financieren. In Nederland is factoring nog vrij onbekend als financieringsvorm binnen het MKB. Wij hopen met de workshop meer inzicht te geven en nodigen u graag uit om deel te nemen.

Interesse in de workshop?
Meld je aan door een mail te sturen naar: info@boozt24.com
O.v.v.: workshop datum + eventuele casus

Data en tijd workshops:
15 januari, 10:00 tot 11:30 uur
22 januari, 10:00 tot 11:30 uur
29 januari, 10:00 tot 11:30 uur

Komt een andere dag en/of tijd je toch beter uit? Mail ons, dan bekijken we de mogelijkheden.

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp