Missie en visie

Wij zijn ontstaan uit een maatschappelijk initiatief dat ondernemers als u en onszelf helpt bij de verdere groei van ondernemingen. Wij geloven namelijk dat ieder gezond MKB-bedrijf recht heeft op een eerlijke en betaalbare financiering van zijn groei.

Ondernemers voor ondernemers

Wij zijn ondernemers, net als u. Daarom weten we uit de eerste hand tegen welke problemen u aan loopt als uw onderneming succesvol groeit. Wij zien net als u dat multinationals geld kunnen lenen tegen extreem lage rentes, terwijl het MKB – nota bene de motor van de economie – aanzienlijk meer betaalt voor financiering.

Onze werkwijze

Door slimme technologie brengen wij vraag en aanbod van kapitaal direct bij elkaar. Hierdoor ontstaat een ongelimiteerd financieringspotentieel voor gezonde, snel groeiende ondernemingen in de B2B markt. Wij kopen geld in op de kapitaalmarkt, waar we vervolgens facturen van ondernemers mee kopen. Hoe meer ondernemers zich aansluiten bij Boozt24, des te voordeliger wij kapitaal uit de markt kunnen halen. Dat voordeel rekenen wij door aan onze klanten. Zo groeien wij samen.

Transparant en eerlijk

Wij geloven in transparantie. Zo hanteren wij eerlijke en heldere spelregels, een duidelijke kostenstructuur en kijken wij vooruit in plaats van achteruit. Voorwaarts financieren noemen wij dat.

Erkend MKB Financier

Boozt24 heeft van Stichting MKB Financiering het keurmerk Erkend MKB Financier ontvangen, een keurmerk wat is geïntroduceerd om kwaliteit, professionaliteit en transparantie in de mkb financieringsmarkt te bevorderen.
Dit keurmerk ontvangt een mkb financier bij het voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van verantwoord en passend financieren van mkb ondernemers en ZZP’ers.

Vraag direct een offerte aan

Hoe komt Boozt24 aan haar funding?

Boozt24 koopt facturen en bundelt deze tot een grote pool. Doordat Boozt24 de facturen van al haar klanten bundelt, wordt zij een krachtige inkooppartner op de kapitaalmarkt. Immers, hoe groter het volume, hoe lager de prijs voor de inkoop van het geld.

Het behaalde schaalvoordeel geven wij door aan onze klanten en samen groeien wij naar een betaalbare oplossing voor het financieren van het MKB.

De kracht van Boozt24

Onze unique selling points

Per maand opzegbaar
Geen borgstelling
Wij groeien met u mee
Eigen debiteurenbeheer
Partners

Met wie werken we samen?

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp