Pieter Bouwknegt (31): “De software is eerlijk en makkelijk in gebruik.”

“Inmiddels ben ik al 5,5 jaar onderdeel van het Boozt-team. Voordat ik naar Amsterdam verhuisde samen met mijn vriendin, heb ik tien jaar in Rotterdam gewoond. Daar heb ik ook mijn studie gevolgd, de bachelor Bedrijfseconomie en de master Finance, en het was dan ook juist leuk om naar een nieuwe stad te verhuizen.

Amsterdam leent zich goed voor sportieve activiteiten. Ik vind het fijn om buiten te zijn en te sporten, vooral hardlopen, wielrennen en skiën vind ik erg leuk. Sinds kort kan je me ook op de Jaap Eden IJsbaan vinden. De strenge winter van vorig jaar heeft mij geïnspireerd om het schaatsen beter onder de knie te krijgen.

Als Development Manager ben ik verantwoordelijk voor de software van het bedrijf. De kennis en ervaring van mijn vorige functie, aan de operationele kant, kan ik goed gebruiken in mijn huidige functie. Mijn doel is om de software zo vorm te geven dat Boozt24 zorgt voor een eerlijke financiering en dat het een makkelijk bruikbaar programma is om de financiering te verschaffen. Het moet begrijpelijk zijn voor iedereen.

Het bedrijf loopt lekker. Het is leuk om te zien dat alle inspanning die wij als team in het bedrijf stoppen ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt. Ik denk dat dit zeker te maken heeft met ons team. Als elke schakel goed zijn werk doet is dat terug te zien in de resultaten. Maar naast dat we ieder goed op ons plek zitten, zijn we ook echt een leuk team met goede energie. We enthousiasmeren elkaar en dat maakt ook dat we productief zijn met zijn allen.”

 

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp