Rien Braakman (57): “Ons eigen software platform zorgt voor comfort.”

“Ik werk al sinds de beginperiode bij Boozt24. Nadat ik de studie rechten in Utrecht had afgerond, ben ik in 1992 voor mezelf begonnen met een incasso-, juridisch advies en credit managementbedrijf. Dit bedrijf heb ik in 2010 verkocht. Door de incasso en creditmanagement business raakte ik betrokken bij het ontwikkelen van software voor waardering van debiteuren. Zo ben ik ook bij Boozt24 terecht gekomen. Het bepalen van de waarde van debiteuren is essentieel voor Boozt24 als factoring bedrijf.

Ik woon samen in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, weekendjes weg  of lekker uit eten te gaan. We zijn graag in Finland, daar hebben we ook een huis. Verder vind ik het fijn om te lezen, over (geo)politieke onderwerpen of soms een spannende thriller.

Bij Boozt24 vervul ik de functie van Legal Officer. Ook ben ik aandeelhouder van het bedrijf. Mijn rol is meedenken 0ver strategieën en het vormgeven van de financiering en de juridisch controle van contracten. Daarnaast zit ik nog in het Risk Committee. De strategieën zijn een belangrijke pijler voor het laten functioneren van een bedrijf. Deze moeten duidelijk zijn voor het operationele team. Dus wat doen we wel, en  onder welke voorwaarden, en wat doen we niet.

Ik heb goed contact met de CEO van Boozt24, Judith en de andere leden van het team. We hebben vertrouwen en respect voor elkaar, dat zorgt voor de teamspirit die Boozt24 doet groeien. We zitten in een stijgende lijn, mede door ons eigen software platform. Hierdoor kunnen we onze klanten goed faciliteren en meer klanten aansluiten. Het creëert de ruimte om een grote speler te worden en op lange termijn samenwerkingen aan te gaan met andere partijen.  Er is nu een stevig fundament dat kan dienen als basis voor sterke groei.“

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp