Atradius

Atradius is onze partner voor kredietverzekering en incasso. Als klant van Boozt24 kunt u uw debiteurenportefeuille bij Atradius kredietverzekeren tegen faillissement van uw debiteuren. Daarnaast assisteert Atradius bij debiteurenbeheer als debiteuren niet betalen, in het uiterste geval via incasso.

Capsearch

Bij Capsearch vragen intermediairs via één loket financiering aan voor hun relaties bij diverse financiers. Ons doel is het creëren van transparantie in de markt van MKB-financieringen en toegang tot kapitaal te vergroten.

Credion

Credion is een landelijk netwerk van bedrijfsadviseurs, gespecialiseerd in financiering voor ondernemingen. Credion helpt ondernemers succesvol te zijn door het leveren van specialistische kennis en het creëren van kwalitatieve relaties met geldverstrekkers.

Eijgen finance

Eijgen finance is een onafhankelijk intermediair. Eijgen finance biedt het bedrijfsleven oplossingen om financieringsvraagstukken passend op te lossen. De samenwerking met Boozt24 is een van de oplossingen die regelmatig wordt ingezet om groeiende bedrijven te helpen.

Euler Hermes

Met Euler Hermes werken wij samen voor kredietverzekering en incasso. Euler Hermes helpt met kredietverzekeringen voor uw debiteurenportefeuille en verzekert u tegen faillissement van uw debiteuren.

Financieringsgilde

Financieringsgilde helpt ondernemers bij het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen. De adviseurs van Financieringsgilde bereiden samen met u de financieringsaanvraag voor en benaderen de beste aanbieders. In 4 eenvoudige stappen vergroten wij uw kans op een financiering, besparen wij u dagenlang werk en bieden toegang tot de beste producten.

Kamer van Koophandel

Door het hele land organiseert de Kamer van Koophandel evenementen en informatiebijeenkomsten voor ondernemers. Op veel van dergelijk evenementen werken wij samen met de KvK, om ondernemers aan financiering voor hun groei te helpen.

Loanstreet

Loanstreet is een initiatief van Sparkholder. Via Loanstreet is gemakkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aan te vragen door MKB-bedrijven die een financieringsbehoefte hebben tussen €5000 en €1.000.0000. Loanstreet verwijst ondernemingen die werkkapitaal zoeken door naar de meest geschikt financier.

MKB Doorstart

MKB Doorstart is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

NLInvesteert

NLInvesteert is een platform voor cofinanciering waarop bedrijven, financiers en investeerders samenkomen. NLI gelooft in bereikbare financiering voor het MKB. Daarom organiseert NLI zakelijke financiering ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen, combineert NLI verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing.

  • Hogehilweg 18
  • 1101 CD  Amsterdam
  • KvK: 58471219
  • BTW: NL853053923B01