Capsearch

Bij Capsearch vragen intermediairs via één loket financiering aan voor hun relaties bij diverse financiers. Ons doel is het creëren van transparantie in de markt van MKB-financieringen en toegang tot kapitaal te vergroten.

Credion

Credion is een landelijk netwerk van bedrijfsadviseurs, gespecialiseerd in financiering voor ondernemingen. Credion helpt ondernemers succesvol te zijn door het leveren van specialistische kennis en het creëren van kwalitatieve relaties met geldverstrekkers.

Eijgen finance

Eijgen finance is een onafhankelijk intermediair. Eijgen finance biedt het bedrijfsleven oplossingen om financieringsvraagstukken passend op te lossen. De samenwerking met Boozt24 is een van de oplossingen die regelmatig wordt ingezet om groeiende bedrijven te helpen.

Elceco

Elceco zorgt voor de afhandeling van je Letter of Credit. Zij kunnen je nagenoeg alle handelingen voor een Letter of Credit uit handen nemen. Zo beperk je je risico’s tot een minimum en kun je verder met zaken waarmee je je echt bezig wilt houden. Naast het afhandelen van een Letter of Credit, helpt Elceco je bij Documentaire Incasso en alle andersoortige exportzendingen. Ook verzorgen zij regelmatig trainingen over het werken met en afhandelen van een Letter of Credit.

Euler Hermes

Met Euler Hermes werken wij samen voor kredietverzekering en incasso. Euler Hermes helpt met kredietverzekeringen voor uw debiteurenportefeuille en verzekert u tegen faillissement van uw debiteuren.

Financieringsgilde

Financieringsgilde helpt ondernemers bij het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen. De adviseurs van Financieringsgilde bereiden samen met u de financieringsaanvraag voor en benaderen de beste aanbieders. In 4 eenvoudige stappen vergroten wij uw kans op een financiering, besparen wij u dagenlang werk en bieden toegang tot de beste producten.

Kamer van Koophandel

Door het hele land organiseert de Kamer van Koophandel evenementen en informatiebijeenkomsten voor ondernemers. Op veel van dergelijke evenementen werken wij samen met de KvK, om ondernemers aan financiering voor hun groei te helpen.

Loanstreet

Loanstreet is een initiatief van Sparkholder. Via Loanstreet is gemakkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aan te vragen door MKB-bedrijven die een financieringsbehoefte hebben tussen €5000 en €1.000.0000. Loanstreet verwijst ondernemingen die werkkapitaal zoeken door naar de meest geschikt financier.

MKB Doorgaan

MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

NLInvesteert

NLInvesteert is een platform voor cofinanciering waarop bedrijven, financiers en investeerders samenkomen. NLI gelooft in bereikbare financiering voor het MKB. Daarom organiseert NLI zakelijke financiering ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen, combineert NLI verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing.

ZAQELIJK

Voor vrijwel iedere financieringsbehoefte heeft ZAQELIJK een oplossing.
Wij werken samen met veel verschillende partners om u in uw financieringsbehoefte te kunnen voorzien. Van de 3 grootbanken tot aan kleine FinTech ondernemingen die zich op specifieke niches richten.

  • Werkkapitaal
  • Groeifinanciering
  • Financieren bedrijfsmiddelen of voorraad
  • (Her) financiering van vastgoed
  • Financiering binnenvaartschepen

 

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp